Hannas Silver                                 

Anderska konsthantverk                                                        

Upplevelsepaket


Välkommen att uppleva Gamla Linköpings kreativa miljöer med fokus på hantverk och skapande. Ni får delta i en workshop i silversmide där ni får designa och tillverka era egna smycken av silverskedar tillsammans med silversmeden Hanna Svärdström. Workshopen hålls i Hannas mysiga ateljé på Anderska gården. Allt material ingår och det bjuds på fika under pausen. Workshopen pågår i tre timmar, inga förkunskaper krävs och du går därifrån med unika silversmycken som du själv har skapat.

Under dagen finns möjlighet att strosa längs kullerstensgatorna och njuta av de blandade hantverken i Gamla Linköpings alla butiker.

Övernatta i rum inredda i  gustaviansk stil på Hilma Winblads bed and breakfast och ät frukost på Dahlbergs café.

Om intresse finns kan en kurs i kalligrafi läggas till i upplevelsen. Kalligrafikursen pågår i två timmar och hålls av konstnären Sofie Karlsson på Anderska gården.


Upplevelsen bokas via Hanna Svärdström på telefon 0734349571 eller mail info@hannassilver.se. Ni utformar upplevelsen enligt era önskemål och priserna varierar beroende på storleken på gruppen, val av kurser och val av övernattningsrum. Upplevelsen rekommenderas för grupper på fem till tio personer.

Workshop silversmide (inklusive material och fika) 645kr/deltagare.

Kalligrafikurs (inklusive material) 360kr/deltagare. https://handmalat.wordpress.com/

Övernattning (inklusive frukost) från 1195kr/två personer. https://hilmawinblads.se/

https://dahlbergscafe.com/