Hannas Silver                                 

Anderska konsthantverk                                                        

Mina produkter Detta är ett urval av mina produkter, i butiken finns det mer att välja på! Bland annat broscher i olika modeller, tröjspännen, glassmycken, armband och mycket mycket mer! 

Varmt välkomna till butiken! Är det något ni är intresserade av och inte kan ta er till Gamla Linköping så kontakta mig gärna! 0734-349571

Stålsmycken

Mina stålsmycken är tillverkade i Rostfritt Stål ( Stainless Steel ) och är av hög kvalité. Detta innebär att de är tåliga mot slitage då de behåller sin lyster och färg. De är också lämpliga vid överkänslighet och allergi. Jag tillverkar inte stålsmyckena själv utan tar in dem från olika leverantörer för att få ett eget och unikt sortiment. 

Stålörhängen 149-169kr

Stålhalsband 149-249kr

Stålringar 99-249kr

Stålarmband 99-295kr

Silversmycken

Mina silversmycken är designade och tillverkade på anderska gården.Sortimentet varierar eftersom jag inte massproducerar utan mina smycken är handgjorda och unika. 

Silverarmband -

Silverhalsband - 

Silverhängen -

Silverringar 195-395kr

Silverörhängen 349kr


Skedsmycken i silver 249-395kr

Dessa smycken är gjorda av gamla silverskedar. Av dessa vackra gamla modeller gör jag en uppsjö av fantastiska smycken. Jag tar även emot skedar för omarbetning, kontakta mig så för vi en dialog. 

Sjalar 149-349kr

Sjalar finns i olika mönster, färger och kvalitéer, t ex Ull/silke, viskos och siden. Ett unikt sortiment som köps in på olika platser för ett unikt sortiment.


Broscher 89-149kr

Armband 169-199kr

Tröjspännen 99kr


Tenntrådsbroderi 399kr

Tenntrådsarmbanden är gjorda enligt gammal norrländsk tradition. Jag använder renskinn, tenn/silvertråd och renhornsknappar. Det finns lite olika storlekar och modeller i butiken men jag tar inga beställningar på dessa armband.